Square Enix kondigt Final Fantasy 12: The Zodiac Age aan voor PS4

Final Fantasy 12 verscheen oorspronkelijk in 2006 voor de PlayStation 2. Ontwikkelaar Square Enix heeft bekendgemaakt dat er volgend jaar een remastered versie van Final Fantasy XII zal verschijnen voor de PlayStation 4. Het is vooralsnog niet bekend of het naast de PS4 ook naar andere platforms komt.

Final Fantasy 12: The Zodiac Age

Final Fantasy 12

De remastered versie heet Final Fantasy 12: The Zodiac Age en wordt ergens in 2017 gelanceerd. Een exacte releasedatum maakte de uitgever niet bekend. De remastered versie is gebaseerd op de Japanse versie waarin het Zodiac Job System werd toegevoegd.

Als we het doorgaans betrouwbare websites DualShockers mogen geloven worden de personages, cutscenes en ook de fonts van de game in een hogere resolutie weergegeven. Naast Japans krijgt het spel ook Engels gesproken teksten.

Ten opzichte van de originele game moeten ook de laadtijden verbeterd zijn en wordt een auto-save-functie toegevoegd. Square Enix zegt dat de game in 2017 uitkomt op de PlayStation 4, maar heeft nog geen precieze releasedatum bekendgemaakt.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen