Home Gaming Messi komt niet op cover FIFA 17

Messi komt niet op cover FIFA 17

0

Lionel Messi is sinds 2013 te zien op de cover van de belangrijkste voetbalgame FIFA. Als we de Franse krant L’Equipe mogen geloven komt Lionel Messi niet op de cover van FIFA 17.

FIFA 17

Volgens de Franse krant loopt de overeenkomst tussen uitgever Electronic Arts en Lionel Messi af. Er zouden geen signalen zijn van een verlening van de overeenkomst.

Maar wie gaat de ster van FC Barcelona opvolgen? Neymar en Cristiano Ronaldo hoeven we niet op de cover van FIFA 2017 te verwachten, want beide heren zijn gecontracteerd door Konami en staan op de cover van PES.

Op Twitter is er een afbeelding verschenen die inmiddels weer verwijderd is. Volgens @Lifelower kunnen we James Rodriguez, Eden Hazard, Anthony Martial en Marco Reus op de cover van FIFA 17 verwachten. Mogelijk komen de genoemde spelers in hun eigen land op de cover van de voetbalspel.

Over een kleine twee weken vindt E3 2016 plaats. Zoals vele uitgevers en ontwikkelaars zal Electronic Arts ook een persconferentie houden. De verwachting is dat EA tijdens de gamebeurs meer informatie over FIFA 17 zal geven.

Mobiele versie afsluiten