OnePlus 3 wordt op 14 juni aangekondigd en is zonder uitnodiging te koop

De Chinese smartphonemaker OnePlus heeft laten weten dat de OnePlus 3 smartphone op 14 juni wordt aangekondigd. Naast de bekendmaking wanneer het toestel wordt gepresenteerd maakte OnePlus ook bekend dat de OnePlus 3 te koop zal zijn zonder een uitnodiging. Niet alleen de nieuwe OnePlus smartphone, maar alle toekomstige smartphones van het bedrijf zullen vanaf nu direct aangeboden worden.

OnePlus 3

OnePlus 3

In het verleden moest men over een uitnodiging beschikken om een OnePlus smartphone te kunnen kopen. Pas na maanden waren de smartphones direct te koop.

Het is voor het eerst dat een OnePlus toestel direct zonder een uitnodiging te bestellen is. Het systeem met uitnodigingen is vanaf nu overbodig geworden, wel is OnePlus trots op het systeem. Zo kon het Chinese bedrijf namelijk de benodigde voorraden beter inschatten.

Vorige week heeft OnePlus virtual reality brillen aangeboden om het evenement op 14 juni te kunnen bijwonen. Daarvan zal de fabrikant er 30.000 verstrekken. In Nederland start de livestream op dinsdag 14 juni om 18:30 uur. De nieuwe OP3 kan dan direct ook besteld worden, maar wanneer het wordt uitgeleverd is vooralsnog niet bekend.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen