Home Apps Xbox app bèta hint naar streamen van Xbox games naar Windows Mobile

Xbox app bèta hint naar streamen van Xbox games naar Windows Mobile

0

In de nieuwste bètaversie van de Xbox app voor Windows Mobile heeft een Reddit-gebruiker verwijzingen ontdekt naar het spelen van games vanaf een Xbox game console. De nieuwe feature is door Microsoft helaas nog niet geactiveerd, waardoor de details ervan nog ontbreken.

Xbox app

Reddit-gebruiker eric5949 heeft een aantal screenshots gemaakt van zijn ontdekking. In één van zijn screenshots zien we een knop die “Play from console” heet. Deze knopje is nu in de plaats van de eerder geïntroduceerde “Play on console”-knopje gekomen. Deze wijziging in de tekst hint vanzelfsprekend naar het mogelijkheid om Xbox-games te streamen naar een Windows Phone smartphone en tablet.

Microsoft heeft de functionaliteit nog niet geactiveerd, waardoor we niet kunnen zeggen hoe het eruit komt te zien, hoe het in zijn werk gaat en of het voor alle games geldt.

Over een kleine twee weken begint gamebeurs E2 2016. Nu de knopje is verschenen in de Xbox-applicatie kunnen we ervan uitgaan dat Microsoft tijdens de gamebeurs gamestreaming officieel gaat introduceren.

Mobiele versie afsluiten