Rockstar kondigt grootste GTA Online uitbreiding ooit aan

Rockstar Games blijft een van mijn favoriete game ontwikkelaar. Na ruim twee jaar sinds de release van Grand Theft Auto V blijft de ontwikkelaar nog steeds strooien met gratis updates. Rockstar heeft vandaag via zijn blog bekendgemaakt dat we vanaf 7 juni aan de slag kunnen met de grootste uitbreiding ooit voor GTA Online.

GTA Online

GTA Online

De nieuwe uitbreiding heeft Further Adventures in Finance and Felony en stelt je in staat om een eigen criminele organisatie te leiden. Om je criminele organisatie te runnen krijg je een  hoofdkantoor in een flatgebouw in Los Santos.

De gesloten goederen moeten natuurlijk ook ergens opgeslagen worden. Ook dat wordt voor je geregeld! Je krijgt namelijk ook een warenhuis om de buit op te slaan.

Het doel van Further Adventures in Finance and Felony is dat je zoveel mogelijk winst probeert te maken door gestolen goederen te kopen en verkopen. Dit is echter niet zo eenvoudig als je verwacht! Je moet het natuurlijk nog tegen de politie en andere criminelen opnemen.

Eerder deze maand maakte Rockstar Games al bekend dat er meerder GTA Online uitbreiding gepland staan. De Further Adventures in Finance and Felony dlc is vooralsnog de grootste.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen