‘Samsung Galaxy Note 6 gaat Galaxy Note 7 heten’

Later dit jaar kunnen we de opvolger van de huidige Galaxy Note 5 verwachten. Je zou denken dat het toestel voluit Samsung Galaxy Note 6 gaat heten. Als we de laatste geruchten mogen geloven gaat Samsung de Galaxy Note 6 overslaan en wordt het Galaxy Note 7 genoemd!

Galaxy Note 7

Galaxy Note 7

Dus het Zuid-Koreaanse tech-gigant gaat zijn volgende Galaxy Note phablet anders noemen dan verwachten. Een anonieme Samsung-medewerker heeft aan ETNews laten weten waarom de Galaxy Note 6 wordt overgeslagen. “De bedoeling is dat de discrepantie tussen de smartphonelijn Galaxy S en de Galaxy Note daarmee wegvalt. Als we hem de Galaxy Note 6 noemen, lijkt dat in vergelijking met de Galaxy S7 alsof het een verouderd model is.”

Met het overslaan van de cijfer 6 wordt de Galaxy Note-serie gelijkgetrokken met de Galaxy S-serie. Ook wordt de Galaxy Note-serie gelijkgetrokken met de iPhone van Apple. Naar verwachting zal Apple later dit jaar de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus lanceren. De Galaxy Note 7 moet natuurlijk de concurrentie aangaan met de iPhone 7 Plus.

Als we de laatste geruchten mogen geloven ligt de Samsung Galaxy Note 7 vanaf 15 augustus in de winkelschappen en is het zoals de Galaxy S7 water- en stofbestendig en beschikt het over een irisscanner.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen