PlayStation Now (PS Now) in open bèta in Nederland

Afgelopen week verscheen de PlayStation Now applicatie uit het niets in de PlayStation Store. Je kon de PS Now app zonder gedoe downloaden en installeren, maar PS3-games streamen lukte toen nog niet.

PS Now

PS Now

Een woordvoerder van Sony maakte kort daarna bekend dat het netwerk nog veel haperingen toonde en dat het was verzet naar volgende week. Afgelopen zondag ging ik de PlayStation Now app weer testen of het actief was, dat was wel het geval. Sony had stiekem de games streamingdienst geactiveerd. Ik heb een paar games geprobeerd en het lukte mij om het te streamen.

Het Japanse bedrijf heeft nu officieel bekendgemaakt dat PlayStation Now per direct opengesteld is voor Nederlandse PlayStation 4-gebruikers. Iedereen kan nu deelnemen aan de open bètaversie van PS Now.

De games streamingdienst is in eerste instantie zeven dagen gratis uit te proberen, daarna moet men wel een maandelijkse bedrag van maar liefst 16,99 euro nemen. Dat geldt ook voor de open bètaversie!

Vanaf nu kunnen we allemaal aan de slag met PlayStation Now. Met PS Now kunnen we oude PS3-games streamen via het PlayStation Netwerk. De gamestreamingdienst bevat meer dan 200 games.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen