Gran Turismo Sport draait op 1080p met 60fps

Onlangs heeft ontwikkelaar Polyphony Digital en uitgever Sony bekendgemaakt dat Gran Turismo Sport vanaf 16 november in de winkelschappen zal liggen voor de PlayStation 4. Vorig jaar rijdens de aankondigen van GT Sport kondigde de ontwikkelaar ook een bètaversie aan van de racegame.

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport

Kazunori Yamauchi, CEO van Polyphony Digital, maakt enkele dagen geleden al bekend dat er geen bètaversie van GT: Sport meer komt. Kazunori Yamauchi zegt dat er weinig tot geen tijd meer is om een bètaversie te ontwikkelen.

De beste man heeft nu ook bekendgemaakt dat Gran Turismo Sport op 1080p met 60fps zal draaien. Wel geeft hij toe dat de early build van de racegame die onlangs getoond werd voor wat kleine problemen zorgde, maar tegen de tijd van de release moet dit allemaal verholpen zijn.

Gran Turismo Sport is vanaf 16 november verkrijgbaar voor de PS4. De racegame bevat maar liefst 137 premium autos en 19 locaties. Verder twee nieuwe tracks genaamd Northern Isle Speedway en een straatcircuit in Tokio.

GT Sport zal ook ondersteuning krijgen voor PlayStation VR, waarmee de nieuwe racegame een compleet nieuwe race ervaring zal bieden.

[table id=35 /]

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen