PlayStation Now (PS Now) vanaf nu beschikbaar in Nederland

Zonder enige aankondiging van Sony dook de PlayStation Now applicatie enkele dagen geleden in de PlayStation Store. Je kon de PS Now-app zonder probleem downloaden en installeren je PlayStation 4, maar games streamen en spelen kon helaas toen niet.

PS Now

PS Now

Het ziet er nu naar uit dat Sony stiekem PlayStation Now heeft geactiveerd in Nederland. Uit nieuwsgierigheid heb ik zojuist de PS Now-app gestart en op een willekeurig game gedrukt om te checken of het zou werken. Deze keer werd ik niet teleurgesteld, Uncharted 3: Drake’s Deception ging zonder goede gelijk starten!

Ik natuurlijk superblij alles gelijk getest. Vervolgens heb ik Mortal Kombat geprobeerd, ook deze werkte zonder goede. Na een potje te hebben gevochten met Scorpion heb ik voor jullie een videotje gemaakt waarin ik Batman: Arkham Asylum start en laat zien dat het werkt.

Vanaf nu kunnen we allemaal aan de slag met PlayStation Now. Met PS Now kunnen we oude PS3-games streamen via het PlayStation Netwerk. De gamestreamingdienst bevat meer dan 200 games en om de games te kunnen spelen moet je een abonnement van 16,99 euro per maand nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=E5Q7owGuCzE

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen