Voorlopig geen plannen voor The Witcher 4

The Witcher 3 bezitters kunnen vanaf 31 mei aan de slag met de Blood and Wine dlc. Dit is direct ook de laatste uitbrengen voor de game. Voorlopig hoeven we ook niet op The Witcher 4 te verwachten. Ontwikkelaar CD Projekt Red laat namelijk weten dat er geen plannen zijn om een nieuwe The Witcher-game te ontwikkelen.

The Witcher 4

The Witcher 4

Marcin Iwinski, mede-oprichter van CD Projekt Red, laat in een interview met Eurogamer weten dat er momenteel helemaal niets is gepland voor eventuele een volgende Witcher-game. “Om eerlijk te zijn, weten we het oprecht niet”, aldus Marcin Iwinski.

Momenteel is Marcin Iwinski en zijn team hard aan het werk aan de aankomende Blood and Wine uitbreiding. “In het leven moet je nooit nooit zeggen, maar momenteel focussen we ons enkel op de nieuwe dlc en op korte termijn hoeven jullie geen nieuwe Witcher-game van ons te verwachten.” De uitbreiding is vanaf 31 mei verkrijgbaar voor de PS4, Xbox One en PC.

Niet zo lang geleden maakte CD Projekt Red hun plannen voor de komende jaren bekendgemaakt. In die plannen was de nadruk op Cyberpunk 2077, die ergens in 2017 moet verschijnen. Tussen 2017 en 2021 moet er ook nog een nog onbekende rpg verschijnen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen