Polyphony Digital annuleert Gran Turismo Sport bèta

Ontwikkelaar Polyphony Digital maakte vandaag bekend dat Gran Turismo Sport vanaf 16 november in de winkelschappen zal liggen voor de PlayStation 4. Terug in 2015 maakte de ontwikkelaar tijdens de aankondiging van de racegame dat er ook een Gran Turismo Sport bèta zou komen.

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport bèta

Kazunori Yamauchi, CEO van Polyphony Digital, heeft slecht nieuws voor de gene die met smart op de bètaversie van Gran Turismo Sport zat te wachten. De beste man laat nu weten dat er geen Gran Turismo Sport bèta meer komt. Kazunori Yamauchi zegt dat er weinig tot geen tijd meer is om een bètaversie te ontwikkelen.

Tegenover Videogamer laat Kazunori Yamauchi weten dat een bètaversie heel erg veel tijd kost om de code op het niveau van een gold master te krijgen. Zelfs net zoveel tijd als het zou kosten om de volledige racegame te maken. Het spijt hem zeer dat zijn gamestudio deze beslissing heeft moeten nemen.

Gran Turismo Sport is vanaf 16 november verkrijgbaar voor de PS4. De racegame bevat maar liefst 137 premium autos en 19 locaties. Verder twee nieuwe tracks genaamd Northern Isle Speedway en een straatcircuit in Tokio.

GT Sport zal ook ondersteuning krijgen voor PlayStation VR, waarmee de nieuwe racegame een compleet nieuwe race ervaring zal bieden.

[table id=35 /]

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen