PlayStation Now volgende week beschikbaar in Nederland [UPDATE]

Gisteren schreven ik nog een artikel over de mogelijke releasedatum van PlayStation Now in Nederland. PS4-gebruikers die gisteren de PlayStation Store hebben bezocht, hebben vast en zeker de reclamebanner van PS Now gezien.

PlayStation Now

PlayStation Now

De PS Now applicatie kan je zonder probleem downloaden en installeren op je PlayStation 4. Je kunt zelfs een gratis proefabonnement activeren, maar games spelen kan helaas nog niet.

Het Japanse bedrijf maakte gisteren bekend dat het PlayStation Netwerk volgende week woensdag 25 mei van 06:30 uur tot en met 08:30 uur tijdelijk offline gaat wegens gepland onderhoud. Ik vermoedde hierdoor dat Sony direct na het onderhoud PS Now zou activeren.

Een woordvoerder van het Japanse tech-gigant heeft vandaag aan Tweakers laten weten dat PlayStation Now vrijdag 20 mei in de Benelux live zou gaan. In eerste instantie stond de release van PS Now gepland voor 19 mei, maar omdat het netwerk nog veel haperingen toonde is het verzet naar volgende week.

Vanaf volgende week kunnen we allemaal aan de slag met PlayStation Now. Met PS Now kunnen we oude PS3-games streamen via het PlayStation Netwerk. De gamestreamingdienst bevat meer dan 200 games en om de games te kunnen spelen moet je een abonnement van 16,99 euro per maand nemen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen