Gran Turismo Sport vanaf 16 november verkrijgbaar

Sony kondigde vorige jaar tijdens Paris Games Week Gran Turismo Sport aan. Een releasedatum werd toen niet genoemd. Ontwikkelaar Polyphony Digital heeft via een livestream de releasedatum van Gran Turismo Sport bekendgemaakt. De eerste game van Polyphony Digital voor de PlayStation 4 is vanaf 16 november verkrijgbaar.

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport

De ontwikkelaar heeft de focus bij de nieuwe Gran Turismo-game gelegd op e-sports. De racegame beschikt over een nieuwe Sport-modus waarin evenementen worden gepland en gamers kunnen strijden om een echte FIA-licentie.

Ook beschikt de nieuwe racegame van Polyphony over een speciale fotomodus, waarmee het mogelijk is om foto’s te maken in 4K-resolutie.

Gran Turismo Sport ligt vanaf 16 november in de winkelschappen voor de PlayStation 4. De racegame bevat maar liefst 137 premium autos en 19 locaties. Verder twee nieuwe tracks genaamd Northern Isle Speedway en een straatcircuit in Tokio.

GT Sport zal ook ondersteuning krijgen voor PlayStation VR, waarmee de nieuwe racegame een compleet nieuwe race ervaring zal bieden.

[table id=35 /]

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen