‘PlayStation Now vanaf 25 mei beschikbaar in Nederland’ [UPDATE]

Sinds begin maart kunnen we in Nederland aan de slag met de bètaversie van PlayStation Now. We zijn ruim 2,5 maand verder, maar Sony heeft nog steeds niets bekendgemaakt over een eventuele releasedatum. Of toch wel?!?

PlayStation Now

PlayStation Now Nederland

Wie vandaag op zijn PS4 de PlayStation Store heeft bezocht zal het niet ontgaan zijn dat er nu een reclamebanner van PS Now staat. Zodra je op de banner klikt kom je op de pagina van PlayStation Now terecht. Deze kan je dan zonder probleem downloaden en installeren op console. Nu ben je nieuwsgierig en wil je de applicatie zo snel mogelijk openen, maar zodra je de app opent krijg je direct de volgende melding: “Content is niet beschikbaar”.

Vele zullen net als ik teleurgesteld zijn, maar goed ik heb de hoop nog niet opgegeven. Ik verwacht namelijk dat we op zeer korte termijn aan de slag kunnen gaan met PlayStation Now. De PS Now applicatie is in de PlayStation Store verschenen, we kunnen het downloaden en installeren. Nu is het een kwestie van tijd totdat Sony de boel gaat activeren in Nederland.

Maar wat is zeer binnenkort? Nu de gamestreamingdienst is verschenen in de PS Store verwacht ik dat Sony de service aan het prepareren is. Het Japanse bedrijf maakte eerder vandaag al bekend dat het PlayStation Netwerk volgende week woensdag 25 mei van 06:30 uur tot en met 08:30 uur tijdelijk offline gaat wegens gepland onderhoud. Ik verwacht dan ook dat Sony PlayStation Now direct na het onderhoud gaat activeren!

Wat denk jij zelf? Kunnen we vanaf volgende week woensdag aan de slag met PS Now?

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen