‘PS4 Neo wordt in oktober tijdens Paris Games Week aangekondigd’

Al maanden horen we geruchten dat Sony een krachtigere PlayStation 4 op de markt wil brengen. In het begin werd het de PS4.5 genoemd, daarna volgde PS4K en tegenwoordig gaat het door het leven als de PS4 Neo.

PlayStation Neo

PS4 Neo

Enkele dagen geleden schreven we nog dat we de PlayStation Neo tussen juni en oktober van dit jaar kunnen verwachten. Dat schreef Innelec Multimedia, Franse distributeur van onder meer games consoles van Microsoft, Nintendo en Sony, in een persbericht.

Shinobi602 is een insider die in het verleden regelmatig juiste informatie van onaangekondigde producten wist te lekken. Hij zegt in een podcast dat hij heeft vernomen dat Sony de PlayStation Neo pas in oktober tijdens de Paris Games Week gaat aankondigen. Een aankondigen tijdens Paris Games Week is volgens Shinobi602 een logische stap aangezien de upgrades ook ongeveer rond die tijd zullen verschijnen.

Verder zegt Shinobi602 dat hij niet honderd procent zeker is over de plannen van Sony, maar zou dit hebben vernomen van een betrouwbare bron.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen