Lenovo maakt details van Motorola Moto G4 Play bekend

Lenovo kondigde gisteren twee nieuwe smartphones aan in de Moto G-serie. De twee nieuwe telefoons gaan door het leven als de Motorola Moto G4 en de Motorola Moto G4 Plus. Beide toestellen zijn vanaf juni verkrijgbaar in Nederland.

Moto G4 Play

Motorola Moto G4 Play

Echter blijkt nu dat Lenovo een derde smartphones gaat lanceren die we niet tijdens de presentatie hebben gezien of gehoord. Het derde toestel heet Moto G4 Play en draait volgens Motorola op ‘Pure Android’ dat gebaseerd is op Android 6.0.1.

Lenovo heeft tijdens zijn eigen evenement in India geen woord besteed aan de Motorola Moto G4 Play. Het toestel is ontdekt op de Amerikaanse website van Motorola.

De Moto G4 Play heeft een 5-inch scherm met en resolutie van 1280 bij 720 pixels. De Moto G4 en de Moto G4 Plus hebben een 5,5-inch Full HD-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Onder de motorkap beschikt de Motorola Moto G4 Play over een 1,2GHz Snapdragon 410-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Deze kan uitgebreid worden met een microSD-kaart.

Aan de achterkant van het toestel bevindt een 8-megapixel camera en aan de voorkant een selfiecamera van 5-megapixel.

Het is vooralsnog niet bekend wanneer en/of het ook in Nederland verschijnt. Het toestel is momenteel enkel op de Amerikaanse website te zien.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen