Motorola kondigt Moto G4 en G4 Plus aan, vanaf juni verkrijgbaar in Nederland

Motorola heeft vandaag twee nieuwe smartphones aangekondigd; de Motorola Moto G4 en de Motorola G4 Plus. Beide toestellen zullen vanaf juni in de Nederlandse winkelschappen liggen.

Motorola Moto G4

Motorola Moto G4

De eerste nieuwe smartphone in de Moto G-serie is de Motorola Moto G4. Het toestel beschikt over een 5,5-inch Full HD-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Onder de motorkap beschikt de Moto G4 over een 1,5GHz Snapdragon 617-processor en 2GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant van het toestel bevindt een 13-megapixel camera en aan de voorkant een 5-megapixel selfiecamera.

De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh en kan volgens Lenovo sneller worden opgeladen dan bij gebruikelijke batterijen.

De Motorola Moto G4 is vanaf juni verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 229 euro.

Motorola Moto G4 Plus

Motorola Moto G4 Plus

Het tweede toestel die Motorola vandaag heeft aangekondigd is de Moto G4 Plus. Deze beschikt ook over een 5,5-inch Full HD-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Onder de motorkap een 1,5GHz Snapdragon 617-processor en 2GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant van het toestel bevindt een 16-megapixel camera met een diafragma van f/2.0 en aan de voorkant een 5-megapixel selfiecamera.

De toestellen onderscheiden zich van elkaar door onder meer de camera’s en een vingerafdruksensor die enkel aanwezig is bij de Moto G4 Plus.

De Motorola Moto G4 Plus is ook vanaf juni verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 269 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen