Sony introduceert de nieuwe Sony Xperia XA Ultra

Sony Mobile heeft vandaag de Sony Xperia XA Ultra smartphone geïntroduceerd. De Xperia XA Ultra is een aanvulling op de Xperia X serie. Het toestel beschikt over een 6-inch scherm met een 16-megapixel selfiecamera.

Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra

Onder de motorkap beschikt de Sony Xperia XA Ultra over een Mediatek Helio-chip en 3GB aan werkgeheugen. Standaard is het toestel uitgerust met 16GB aan opslagruimte, deze kan worden uitgebreid met een microSD-kaart.

Aan de achterkant van de Xperia XA Ultra is er een 21,5-megapixel camera aanwezig met optische beeldstabilisator om bewegingsonscherpte tegen te gaan. Aan de voorkant een 16-megapixel variant met low-light sensor. Deze sensor presteert volgens Sony erg goed onder lage lichtomstandigheden.

Het toestel heeft een randloze 6-inch scherm met curved glas. Ondanks een enorm scherm heeft de Xperia XA Ultra een flinterdun design.

Met één keer volledig opladen biedt de Xperia XA Ultra een batterijduur tot 2 dagen en wanneer het toestel met de Quick Charger UCH-12 wordt opgeladen beschikt het toestel binnen 10 minuten weer over 5.5 uur batterijduur.

De Sony Xperia XA Ultra is vanaf juli verkrijgbaar voor 399 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen