Pas op! iOS 9.3.2 laat 9,7-inch iPad Pro vastlopen (Error 56)

iPhone, iPad en iPod touch-gebruikers kunnen vanaf nu hun apparaat updaten naar iOS 9.3.2. De vandaag uitgebrachte iOS 9.3.2 brengt geen nieuwe features met zich mee, maar is meer bedoeld om verschillende problemen van het besturingssysteem op te lossen. In plaatst van bugs te fixen veroorzaakte de iOS-update echter zelf een Error 56 bij de 9,7-inch iPad Pro.

iPad Pro Error 56

iPad Pro (nog) niet updaten naar iOS 9.3.2

Ben jij de trotse eigenaar van een 9,7-inch iPad Pro? Dan raden we je zeker aan om nog even te wachten met het updaten naar iOS 9.3.2. Op Twitter lezen we namelijk veel tweets van boze iPad Pro-gebruikers. Na het updaten van hun tablet naar de nieuwste iOS-versie kregen ze namelijk last van een zogeheten bricked iPad Pro. Het probleem lijkt zich vooralsnog enkel voor te doen bij de 9,7-inch versie van de iPad Pro. Na het installeren van iOS 9.3.2 kregen zij de foutmelding Error 56 op hun scherm.

Wat is Error 56?

Een Error 56 foutmelding is niet iets dat we dagelijks meemaken, dus vele mensen onder ons zullen niet weten wat het probleem is. Volgens de documentatie van Apple zelf heeft deze foutmelding te maken met een hardwareprobleem.

Op het moment van schrijven is er helaas nog geen oplossing voor het fixen van Error 56. Waarschijnlijk zal Apple zeer binnenkort met een nieuwe update komen die enkel is bedoeld voor bezitters van de 9,7-inch iPad Pro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen