Sony: “Komst van nieuwe PS4 Neo is een logische stap”

Al weken gaan er geruchten over een verbeterde PlayStation 4 console. Eerst werd de vernieuwde PlayStation de PS4.5 genoemd, daarna PS4K en tegenwoordig gaat het door het leven als de PS4 Neo.

PS4 - Wit

PlayStation 4 Neo

Sony was tot heden erg stil over de PS4 Neo. Philippe Cardon, vice-President van Sony Southern Europe, heeft eindelijk de stilte gebroken.

In een interview met DualShockers laat Philippe Cardon weten dat Sony aan de toekomst denkt. De huidige PlayStation 4 is compatibel met virtual reality, maar binnen een console lifecycle moeten we onderzoek verrichten naar verbetering en dan is de PlayStation 4 Neo upgrade een logische stap.

De PS4 is sinds november 2013 verkrijgbaar en is inmiddels al enkele jaren oud. Het is dus logisch dat we aan een upgrade moeten denken. Helaas kan en mag ik geen verdere informatie over de PS4 Neo geven, aldus Philippe.

Tot slot laat Philippe Cardon weten dat hij erg blij is dat Nintendo in maart 2017 met de Nintendo NX komt. Momenteel draait het om twee consoles, de Xbox One en de PS4, maar een markt met drie consoles zou de markt veel sterker maken.

[table id=23 /]

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen