Home Gaming ‘Nieuwe Call of Duty-game heet Infinite Warfare en verschijnt op 4 november’

‘Nieuwe Call of Duty-game heet Infinite Warfare en verschijnt op 4 november’

0

Afgelopen dagen draait het geruchtenmolen rondom de volgende Call of Duty-game op volle toeren. Zo is er een afbeelding gelekt waarop we de naam en de releasedatum kunnen zien. Infinite Warfare staat gepland voor een release op 4 november 2016.

Call of Duty: Infinite Warfare

De Call of Duty 2016 game die we later dit jaar kunnen verwachten zou Call of Duty: Infinite Warfare moeten heten. Oplettende PS4-gebruikers hebben de nieuwe CoD-game tussen de Trending Games in de PlayStation Store gezien.

De releasedatum van Infinite Warfare op 4 november komt overeen met het patroon dat Activision hanteert. Zo is Black Ops 3 op 6 november 2015 gelanceerd.

Ook lijkt de gelekte afbeelding de geruchten te bevestigen dat er een remastered versie komt van Modern Warfare. Dit is iets waar de CoD-fans al jaren naar vragen.

Verder gaan er geruchten dat Call of Duty: Infinite Warfare zich in drie verschillende tijdsperioden afspeelt; het verleden, het heden en de toekomst.

Op Twitter heeft Call of Duty zo een beetje de remastered versie van Modern Warfare bevestigd. De uitgever reageert op een zorgvuldig uitgekozen tweet uit december 2014 het volgende:

Mobiele versie afsluiten