Red Dead Redemption 2 map gelekt

Red Dead Redemption was een erg succesvolle game en vele gamers wachten met smart op een vervolg. Uitgever Take-Two maakte eerder al bekend dat Red Dead Redemption 2 gepland staat voor het vierde kwartaal van dit jaar. Een exacte releasedatum gaf Strauss Zelnick, CEO van Take-Two Interactive, destijds niet vrij. Waarschijnlijk krijgen we in juni tijdens E3 meer te horen.

Red-Dead-Redemption

Red Dead Redemption 2

Laatste tijd zien we Red Dead Redemption 2 steeds vaker opduiken. Zo schreef Ruben Tavares, een ex-medewerker van Rockstar Games, op zijn LinkedIn-account dat hij had gewerkt aan Red Dead Redemption 2. Toen er vele websites erover begonnen te schrijven ging Ruben Tavares Red Dead Redemption 2 is wijzigen naar Red Dead Redemption. Waarschijnlijk heeft Rockstar Games aan Ruben Tavares gevraagd om zijn profiel aan te passen.

Op NeoGAF is er een afbeelding opgedoken van wat de map van Red Dead Redemption 2 moet zijn. De gelekte afbeelding is inmiddels alweer verwijderd, maar internet is zoals we weten erg snel en zulke dingen ontgaan het internet niet.

Een anonieme bron die dichtbij de ontwikkeling van Red Dead Redemption 2 staat heeft de gelekte map bevestigd en claimt dat de afbeelding de daadwerkelijke map wordt van Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 map

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen