Home Gadgets Je Sim Only abonnement verlengen?

Je Sim Only abonnement verlengen?

0

Heb je een Sim Only abonnement en is de abonnementsperiode bijna voorbij? Twijfel je nog om je Sim Only abonnement te verlengen? Lees in dit artikel waarom het handig is om te verlengen en hoe je je Sim Only abonnement kan verlengen.

Wat is Sim Only?

Bij een Sim Only abonnement kan je bellen, smsen en internetten. Hierbij ontvang je alleen een simkaart en heb je de mogelijkheid om de smartphone of mobiele telefoon zelf te regelen. Je hoeft tijdens de abonnementsperiode dus niet te betalen voor de smartphone. Hierdoor zijn de maandelijkse lasten laag.

Wat is de duur van een Sim Only abonnement?

Je hebt de mogelijkheid bij een Sim Only abonnement om maandelijks op te zeggen of een jaar vast te zetten. Bij maandelijks opzegbaar zit je nergens aan vast en bepaal je zelf wanneer je het abonnement opzegt. Bij een jaarabonnement is het voordeel dat de tarieven lager zijn. Goedkoper dan een maandabonnement.

Waarom verlengen?

Wat voor voordelen levert het verlengen van je Sim Only abonnement daadwerkelijk op? Je ontvangt korting op je bel- en internetbundels en je betaalt minder geld voor je abonnement. Daarnaast hoef je niet te wennen aan een andere provider. Een ander voordeel is dat je je nummer behoud en zo altijd bereikbaar blijft.

Flexibiliteit in je Sim Only abonnement?

Simyo biedt je de mogelijk om je bundels van je Sim Only abonnement altijd te kunnen aanpassen. Of je een maandelijks opzegbaar abonnement hebt of een jaarabonnement. Het Sim Only abonnement past hierdoor altijd bij je bel- en internetgedrag.

Mobiele versie afsluiten