Je Sim Only abonnement verlengen?

Heb je een Sim Only abonnement en is de abonnementsperiode bijna voorbij? Twijfel je nog om je Sim Only abonnement te verlengen? Lees in dit artikel waarom het handig is om te verlengen en hoe je je Sim Only abonnement kan verlengen.

Sim-Only

Wat is Sim Only?

Bij een Sim Only abonnement kan je bellen, smsen en internetten. Hierbij ontvang je alleen een simkaart en heb je de mogelijkheid om de smartphone of mobiele telefoon zelf te regelen. Je hoeft tijdens de abonnementsperiode dus niet te betalen voor de smartphone. Hierdoor zijn de maandelijkse lasten laag.

Wat is de duur van een Sim Only abonnement?

Je hebt de mogelijkheid bij een Sim Only abonnement om maandelijks op te zeggen of een jaar vast te zetten. Bij maandelijks opzegbaar zit je nergens aan vast en bepaal je zelf wanneer je het abonnement opzegt. Bij een jaarabonnement is het voordeel dat de tarieven lager zijn. Goedkoper dan een maandabonnement.

Waarom verlengen?

Wat voor voordelen levert het verlengen van je Sim Only abonnement daadwerkelijk op? Je ontvangt korting op je bel- en internetbundels en je betaalt minder geld voor je abonnement. Daarnaast hoef je niet te wennen aan een andere provider. Een ander voordeel is dat je je nummer behoud en zo altijd bereikbaar blijft.

Flexibiliteit in je Sim Only abonnement?

Simyo biedt je de mogelijk om je bundels van je Sim Only abonnement altijd te kunnen aanpassen. Of je een maandelijks opzegbaar abonnement hebt of een jaarabonnement. Het Sim Only abonnement past hierdoor altijd bij je bel- en internetgedrag.

Het laatste nieuws

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde...

Xbox One & Xbox One X bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox