Home Smartphone Benchmark onthult specificaties van OnePlus 3

Benchmark onthult specificaties van OnePlus 3

0

Naar verwachting kunnen we in het tweede kwartaal van dit jaar de OnePlus 3 verwachten. Over de OnePlus 3 hebben we tot vandaag bijna niet gehoord. Om achter informatie van onaangekondigde smartphones te komen is het verstandig om regelmatig de benchmark software van AnTuTu te checken.

Onlangs is er een onbekende smartphone van OnePlus opgedoken in de benchmark resultaten van AnTuTu. Het toestel heet OnePlus A3000 en de verwachting is dat dit de nieuwe OnePlus 3 is.

Uit de AnTuTu benchmark test valt op te maken dat de OnePlus 3 over een Snapdragon 820-processor, Quad-Core CPU met Qualcomm’s Kryo cores, Adreno 530 GPU, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een Full HD-scherm beschikt. Helaas kunnen we uit de resultaten niet zien hoe groot het schermformaat is, maar als we de geruchten mogen geloven beschikt de OnePlus 3 over een 5,5-inch Full HD-scherm.

Verder toont de benchmark test een 8- en een 16-megapixel camera. Wat daarmee precies bedoeld is niet duidelijk. Het kan zijn dat het een dual-camera aan de achterkant heeft of een andere mogelijkheid is dat de 16-megapixel camera aan de achterkant bevindt en de 8-megapixel een selfiecamera is.

Mobiele versie afsluiten