Benchmark onthult specificaties van OnePlus 3

Naar verwachting kunnen we in het tweede kwartaal van dit jaar de OnePlus 3 verwachten. Over de OnePlus 3 hebben we tot vandaag bijna niet gehoord. Om achter informatie van onaangekondigde smartphones te komen is het verstandig om regelmatig de benchmark software van AnTuTu te checken.

OnePlus-3

Onlangs is er een onbekende smartphone van OnePlus opgedoken in de benchmark resultaten van AnTuTu. Het toestel heet OnePlus A3000 en de verwachting is dat dit de nieuwe OnePlus 3 is.

Uit de AnTuTu benchmark test valt op te maken dat de OnePlus 3 over een Snapdragon 820-processor, Quad-Core CPU met Qualcomm’s Kryo cores, Adreno 530 GPU, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een Full HD-scherm beschikt. Helaas kunnen we uit de resultaten niet zien hoe groot het schermformaat is, maar als we de geruchten mogen geloven beschikt de OnePlus 3 over een 5,5-inch Full HD-scherm.

Verder toont de benchmark test een 8- en een 16-megapixel camera. Wat daarmee precies bedoeld is niet duidelijk. Het kan zijn dat het een dual-camera aan de achterkant heeft of een andere mogelijkheid is dat de 16-megapixel camera aan de achterkant bevindt en de 8-megapixel een selfiecamera is.

OnePlus 3

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen