‘Apple werkt aan ultradunne 13″ en 15″ MacBook’

Apple heeft eerder deze week de iPhone SE en de 9,7-inch iPad Pro aangekondigd. Beide iOS-apparaten liggen vanaf april in de Nederlandse winkelschappen. Als we de Chinese website DigiTimes mogen geloven kunnen we binnenkort nog meer aankondigen verwachten.

MacBook

Nieuwe MacBooks

Anonieme bronnen van de Chinese website claimen dat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino in juni of juli twee nieuwe ultradunne MacBooks gaat uitbrengen. Het zou gaan om een 13-inch en een 15-inch MacBook.

Apple zou de nieuwe MacBooks tijdens WWDC 2016 aankondigen, een exacte data is vooralsnog niet bekend, maar als we de geruchten mogen geloven zal het op 13 of 17 juni plaatsvinden.

De bronnen van DigiTimes weten niet te meldden om welke MacBook het gaat. De dunste Mac van nu is de MacBook. Deze is momenteel enkel beschikbaar als een 12-inch model. De iets dikkere MacBook Air is beschikbaar in 11- en 13-inch model.

Enkel de MacBook Pro is verkrijgbaar in 13- en 15-inch model. Deze is ook direct de dikste en krachtigste laptop van Apple. Het zou kunnen dat Apple het ontwerp van de MacBook Pro wil herzien en dunner wil maken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen