Xbox One kopen? Alle beschikbare Xbox One bundels en acties

Het is alweer een tijdtje geleden dat we een overzicht van alle beschikbare Xbox One bundels en aanbiedingen voor je op een rijtje hebben gezet. Als je van plan bent om een Xbox One te kopen, dan is het natuurlijk verstandig om alle bundels en retailers met elkaar te vergelijken. Xbox One kopen? Lees dan verder!

Xbox One kopen

Xbox One kopen

Het is natuurlijk mooi meegenomen als een losse Xbox One of een Xbox One bundel goedkoper kan kopen toch? Een losse Xbox One console kost zonder een game ongeveer 350 euro. Aan een game console zonder een game heb je natuurlijk niets aan, een nieuwe Xbox One-game zit rond de 60 euro. Als je zonder te vergelijk een Xbox One en een game zou kopen, zou je zo’n 410 euro moeten betalen.

Sommige Nederlandse retailers geven zo af en toe extra korting op een losse console of een bundel. Deze voordeelbundels worden in de meeste gevallen bijna voor een losse console prijs verkocht. Een gratis game is natuurlijk mooi meegenomen, toch?

Om je een hoop moeite te besparen hebben wij het zoek werk voor je gedaan. Hieronder hebben we alle Xbox One bundels voor je op een rijtje gezet met de bijbehorende prijzen. Als jij toevallig een shop kent waar de Xbox One of een Xbox One bundel in de aanbieding is, laat het ons weten in de reacties.

Laatst bijgewerkt op 22-11-2016

Xbox One 500GB

Xbox One 1TB

Xbox One Elite

Xbox One S

Xbox One + Kinect bundel

Xbox One S + FIFA 17 bundel

Xbox One S + Battlefield 1 bundel

Xbox One S – Gears of War 4 bundel

Xbox One + Rise of the Tomb Raider bundel

Xbox One + Rise of the Tomb Raider + Tomb Raider: Definitive Edition bundel

Xbox One + Forza 6 bundel

Xbox One + Halo: The Master Chief Collection bundel

Xbox One + Rare Replay bundel

Xbox One + Quantum Break bundel

Xbox One + Tom Clancy’s The Division bundel

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen