iPad mini 2 en iPad 5 krijgen geen vingerafdrukscanner

Morgen is het dan zover, want morgen organiseert Apple een evenement waar mogelijk een aantal nieuwe producten aangekondigd zullen worden. De verwachting is dat Apple morgen twee nieuwe iPads, MacBook Pro, Mac Pro en een Apple TV gaat presenteren.

Mac Pro - MacBook Pro - iPad 5 - iPad mini 2

Analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities wist eerder al te voorspellen dat de nieuwe iPhone 5S een vingerafdrukscanner zou krijgen en verkrijgbaar zou zijn in een gouden kleurvariant. Nu is de beste man weer terug met een nieuwe bewering. Kuo is namelijk van mening dat de iPad mini 2 en iPad 5 niet worden voorzien van een vingerafdrukscanner.

iPad 5 en iPad mini 2

Net zoals alle andere websites en analisten verwacht Kuo ook dat de iPad 5 dunner en lichter wordt en de iPad mini 2 zou een Retina scherm krijgen. Beide nieuwe iPads zullen voorzien worden van een 8-megapixel camera. Apple zou ook nog eens beide iPads uitrusten met een M7-chip, waardoor de bewegingsdata verwerkt kan worden zonder de hoofdprocessor.

MacBook Pro met Retina scherm

De MacBook Pro met retina scherm zou volgens Kuo de nieuwe Intel Haswell-chip krijgen, waardoor de accuduur wordt verbeterd. De FaceTime-camera zou ook van 720p naar 1080p geüpgradet worden.

Mac Pro en Apple TV 4e gen.

Naast een tweetal nieuwe iPads en een MacBook pro verwachten we ook een Mac Pro en een vernieuwde Apple TV. Over de laatst genoemde producten wist Kuo weinig over te vertellen.

Het evenement begint morgen (22 oktober) om 19:00 uur Nederlandse tijd. We zullen hiervan natuurlijk live verslagen maken. Houdt ons dus in de gaten.

via MacRumors

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen