PC-versie GTA 5 duikt op in AMD Catalyst drivers

Eerder beweerde Eurogamer al dat er in januari een PC-versie van GTA 5 zou verschijnen. Nu heeft een lid van Guru3D verwijzingen gevonden over een PC-versie van GTA V in de Catalyst driver van AMD. Er gaan al lange tijden geruchten in de rondte dat er PC-versie van Grand Theft Auto 5 gaat verschijnen, maar Rockstar zelf blijft het maar ontkennen.

Zo meldde Chris Evenden van AMD eerder tijdens een bijeenkomst met investeerders dat GTA V ook op de PC zou verschijnen. Later trok hij het dit terug en zei dat het om een foutje ging. Ook Chris R. Silva van Intel sprak over een PC-versie van het spel, maar er zou iemand veel geld hebben neergelegd om de game tijdelijk exclusief voor de consoles uit te brengen.

Grand Theft Auto V komt volgens een aantal modders zelfs naar de PlayStation 4 en Xbox One. De modders zouden namelijk  informatie uit een configuratie-bestand van GTA V weten te halen, waarin een melding was gemaakt van pc configuration overrides en orbis. Orbis is het besturingssysteem van de ontwikkellaars-versie van de PlayStation 4.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen