Hij is er! De Samsung Galaxy S7 (Edge)

Samsung heeft dan eindelijk de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge uit de doeken gedaan. Dit gebeurde tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Beide nieuwe smartphones lijken qua design op hun voorgangers, maar zijn qua hardware verbeterd.

Samsung Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 (Edge)

De Samsung Galaxy S7 beschikt over een 5,1-inch plat scherm en de Galaxy S7 Edge over een 5,5-inch gebogen scherm. Beide toestellen hebben een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap een nieuwe Exynos-processor met acht kernen van maximaal 2,3 GHz, 4GB aan werkgeheugen en standaard 32GB opslagruimte.

Beide toestellen zijn gemaakt van aluminium en glas. Zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge zijn iets dikker dan zijn voorgangers, maar de cameralens steekt nu wel minder uit.

Aan de achterkant beschikken de smartphones over een 12-megapixel camera met een groter diafragma en grotere pixels. De accucapaciteit van de Galaxy S7 is 3000 mAh en de Galaxy S7 heeft zelfs 3600 mAh.

Zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge zijn vanaf 11 maart verkrijgbaar in Nederland. De Galaxy S7 kost 699 euro en de Galaxy S7 Edge kost 799 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=cyohHyQl-kc

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen