‘Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge vanaf 11 maart te koop’

Samsung gaat de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge op 21 februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona presenteren. Beide toestellen kunnen dan vanaf die dag ook gepre-orderd worden.

Galaxy-S7

Galaxy S7 (Edge)

Volgens het doorgaans betrouwbare Nederlandse website Android World verschijnt zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge vanaf 11 maart in Nederlandse winkelschappen.

De gene die het toestel tussen 21 februari en 10 maart pre-orderen krijgen een gratis Gear VR-bril. Het Zuid-Koreaanse tech-gigant probeert zo de consumenten weg te lokken van concurrenten.

Om een gratis virtualrealitybril van Samsung te ontvangen dien je je aan te melden op een speciale actiepagina van Samsung, waarna deze later nageleverd wordt.

Zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge zullen in Nederland enkel verkrijgbaar zijn in een 32GB-variant. Wel zouden beide toestellen uit te breiden zijn met een microSD-kaart.

Volgens de laatste geruchten krijgt de Galaxy S7 een volledig metalen behuizing, grotere accu en een drukgevoelig scherm.

De Galaxy S7 en S7 Edge krijgen volgens de laatste geruchten een volledig metalen behuizing. Ook zouden de toestellen onder meer een drukgevoelig scherm krijgen, en een grotere accu.

Volgens de bronnen van Android World gaat de Galaxy S7 699 euro en de Galaxy S7 Edge 799 euro kosten in Nederland.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen