Bescherm je iPhone 6S (Plus) optimaal met deze stevige hoesjes

Je hebt een peperdure iPhone 6S of een iPhone 6S Plus en je wilt hem vanzelfsprekend zo lang mogelijk gebruiken. Daarom is het altijd verstandig om een stevig hoesje voor je iPhone te kopen. Er bestaan een hoop hoesjes en cases en daarom hebben we in samenwerking met PDAshop twee iPhone 6S (Plus) hoesjes voor je getest.

Lifeproof Fre Case

Lifeproof Fre Case

We beginnen met de Lifeproof Fre case voor de iPhone 6 en iPhone 6S. Dit hoesje is verkrijgbaar in vijf kleuren; zwart, wit, grijs, blauw en paars en is een van de weinige hoesjes op de markt die je iPhone 6/6S zowel aan voor- als achterzijde compleet beschermt. Ideal voor je outdoor-activiteiten!

De Lifeproof Fre case bestaat uit twee onderdelen. Een dikke backcover die je toestel beschermt tegen val- en stootschade. Tot slot heb nog een frontcover waarmee je je iPhone 6/6S compleet achter slot en grendel zet.

De iPhone 6S hoesje beschikt over een ventilatierooster, knop, poort tot het touchscreen. Hierdoor je iPhone waterproof tot twee meter diepte! Dankzij de beschermhoes kun je het toestel tot twee meter laten vallen, zonder dat het toestel beschadigd raakt.

De Lifeproof Case is een ideale bescherming voor je outdoor-activiteiten. Zoals surfen, snowboarden en zelfs voor bouwvakkers.

De Lifeproof Fre case voor de iPhone 6/6S is verkrijgbaar via PDAshop.nl voor 63,99 euro.

Krusell Malmo 2-in-1 wallet cover

Krusell Malmo 2-in-1 wallet cover

De tweede hoesje die we hebben getest is de Krusell Malmo wallet cover. Naast het feit dat het je iPhone 6S Plus compleet beschermt kun je ook nog eens je pasjes in het hoesje bewaren, zodat je alles bij de hand hebt.

De Krussel Wallet case is gemaakt van kunstleer en beschermt je toestel zowel aan voor- als achterzijde. Bovendien brengt het ook nog wat functionaliteiten met zich mee. Je opent het hoesje als een boek en aan de linkerzijde vindt je ruimte voor je pasjes. De case bevat uitsparingen voor de knoppen van je iPhone 6 Plus. Zo blijft de ingang voor onder meer oordopjes, lader en camera altijd toegankelijk.

Door de ingebouwde stand aan de achterkant zet je de Apple iPhone 6 Plus of iPhone 6S Plus ideaal neer voor het bekijken van een film of serie.

Enige nadeel van de Krussel Wallet case is als je moet bellen. De flap zit dan namelijk in de weg en dat is wel jammer. Voordeel van de flap is dat het je iPhone wel optimaal beschermt.

De Krusell Malmo 2-in-1 wallet cover voor de iPhone 6 Plus / iPhone 6S Plus is verkrijgbaar via PDAshop.nl voor 29,99 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen