Call of Duty: Black Ops 3 – Awakening dlc komt in februari naar next-gen consoles

Begin december maakt uitgever Activision tijdens het PlayStation Experience-evenement bekend dat we begin volgend jaar een nieuwe dlc voor Call of Duty: Black Ops III konden verwachten. Een exacte data werd toen niet onthuld.

Black Ops 3 techmania.nl

Black Ops 3 – Awakening dlc

Activision heeft nog steeds geen exacte releasedatum voor de Awakening dlc bekendgemaakt. Ontwikkelaar Treyarch laat wel weten dat we pas in februari de eerste dlc voor Black Ops III kunnen verwachten.

In een nieuwe video toont Treyarch dat Black Ops 3-bezitters in februari de dlc kunnen verwachten. Een exacte releasedatum laat men nog steeds niet weten.

Ook toont de video dat de nieuwe dlc enkel voor de next-gen bedoeld is. PlayStation 3 en Xbox 360 hoeven dus geen toekomstige uitbreidingen te verwachten. Het was eerder al bekend dat er geen Season Pass zou verschijnen voor de PS3 en Xbox 360-gebruikers.

De Awakening dlc brengt vier maps en een nieuwe zombie map met zich mee. De vier maps voor de multiplayer-modus zijn: Skyjacked, Splash, Gauntlet en Rise. Skyjacked is een remake van Hijacked uit Black Ops 2.

Tot slot brengt de awakening dlc ook een nieuwe hoofdstuk voor de zombie-modus met zich mee. Deze heet Der Eisendrachen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen