Kadotip: Arcade Orbit 6-Axis Quadcopter Drone

De feestdagen komen eraan! Over een paar dagen is het Sinterklaas en over enkele weken is het Kerst. Dat betekent dat we elkaar of niet te vergeten ons zelf kunnen verwennen met nieuwe spullen. Heb jij je verlanglijstje al gemaakt?

Met de feestdagen in aantocht gaat het bij veel mensen kriebelen en speuren we het internet af om ideeën op te doen. De laatste jaren doen gadgets het erg goed bij jong en oud.

Quadcopter-Drone

Over twee dagen is het Sinterklaas en de kids verwachten natuurlijk een cadeautje van Sinterklaas. Mijn twee zoontjes houden enorm veel van Cars auto’s en helicopters. Inmiddels hebben ze maar liefst 50 Cars auto’s, daarom heb ik ervoor gekozen om ze voor Sinterklaas een drone cadeau te doen. Als je nog geen idee hebt wat je wil of cadeau gaat doen heeft GearZap een speciale pagina gelanceerd met een hoop cadeau tips.

Het leven is tegenwoordig duur genoeg en met twee kids die van alles willen maakt het nog moeilijker. Er bestaan een hoop helicopters die je onder meer met je smartphone of tablet kan besturen. Gelukkig zijn mijn kids nog niet zo oud om ze te voorzien van een smartphone, daarom heb ik ervoor gekozen om een versie met een controller te bestellen.

Arcade Orbit 6-Axis Quadcopter Drone

Drone

De Arcade Orbit 6-Axis Quadcopter Drone is voorzien van een oplaadbare accu. Met de meegeleverde USB-kabel kan je het onder meer opladen via je computer. In de controller plaatst je vier AA batterijen, deze wordt niet meegeleverd.

Omdat ik zelf ook gek ben op gadgets wil ik de Orbit 6-Axis Quadcopter Drone zelf ook testen. Tijdens hun schooltijd heb ik de drone uitgepakt en gelijk aan de oplader opgehangen. Na ruim een uur was de batterij opgeladen en kon ik het luchtruim onveilig maken.

In het begin was het echt moeilijk om de quadcopter drone onder controle te krijgen. Het is dus raadzaam om de helikopter eerst in een park te testen, zo botst je namelijk niet overal tegen aan. Na meerdere keren te hebben geprobeerd is het mij uiteindelijk gelukt. Zo kun je de helikopter laten stijgen en dalen, versnellen of vertragen en bovendien kun je de helikopter om zijn eigen as laten draaien. Een hoop plezier allemaal.

Voordat ik het wist was de batterij alweer leeg. Direct aan de stopcontact opgehangen om het te opladen om vervolgens weer aan de slag te gaan. De USB-kabel bevat een rood lichtje die tijdens het opladen brand. Zodra die volledig is opgeladen gaat het lichtje uit, dan weetje direct ook dat die volledig is opgeladen. Met een volledig opgeladen batterij kan je ongeveer 10 minuten vliegen.

In de korte periode dat ik heb kunnen spelen heb ik veel plezier gehad. En dat voor een schappelijke prijs van 56,99 euro. De drone heeft diverse kleuren led lichtjes, dit zal in de avonduren er geweldig uit zien. Helaas moest ik het in de ochtend uren testen. Inmiddels heb ik de Arcade Orbit 6-Axis Quadcopter Drone helemaal ingepakt voor de kids. Die zullen over twee dagen een hoop plezier ermee hebben.

De Arcade Orbit 6-Axis Quadcopter Drone is verkrijgbaar via GearZap voor 56,99 euro.

Arcade Orbit 6-Axis Quadcopter Drone

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen