LG V10 met twee schermen vanaf januari verkrijgbaar in Nederland

LG heeft onlangs de V10 smartphone met twee schermen aangekondigd. Nu heeft LG ook de releasedatum voor Nederland bekendgemaakt. De LG V10 ligt vanaf 1 januari in de Nederlandse winkelschappen.

LG V10

LG V10

De LG V10 beschikt over een 5,7-inch QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Boven het scherm zit een rechthoekig display, waar onder meer notificaties en snelkoppelingen naar apps kunnen worden geplaatst.

Tijdens het bekijken van video’s of het spelen van games kan de extra scherm gebruikt worden om notificaties te tonen. Het tweede scherm is 2,1-inch met een resolutie van 1040 bij 160 pixels.

Onder de motorkap beschikt de LG V10 over een Snapdragon 808-processor van chipfabrikant Qualcomm en 4GB aan werkgeheugen. De smartphone krijgt standaard 64GB opslagruimte.

Aan de achterkant van het toestel zit een vingerafdrukscanner en volumeknoppen. Ook zit er een 16-megapixel camera aan de achterkant, waarmee video’s in 4K-resolutie opgenomen kunnen worden. Aan de voorkant van de LG V10 zit een dubbele camera, waarmee groothoekselfies kunnen worden gemaakt.

De LG V10 is vanaf januari te koop in Nederland voor een adviesprijs van 699 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen