Aanbieding: Wehkamp geeft 10 euro korting op PlayStation Plus en PSN kaarten

De PlayStation 4 is inmiddels ruim twee jaar verkrijgbaar en de gene die destijds een 365 dagen PlayStation Plus-abonnement hebben aangeschaft zijn inmiddels bijna door hun PS Plus-abonnement heen.

PS Plus

Omdat ik zelf ook een PS4 in huis heb en inmiddels is mijn PS Plus abonnement bijna verlopen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen gezocht voor een goedkope PlayStation Plus voucher 365 dagen.

Vandaag ben ik erachter gekomen dat online retailer Wehkamp tot en met 4 december 10 euro korting geeft op alles. Dus ook op PS Plus en PSN kaarten. Bij Wehkamp kost een jaar PS Plus 47,50 euro plus verzendkosten van 1,95 euro. Met een speciale kortingscode kost het 39,45 euro inclusief verzendkosten.

Als je van plan bent om binnenkort een game of dlc via het PlayStation Network aan te schaffen kan een PSN kaart van pas komen. Ook daar krijg je 10 euro korting. Of als je iets anders wilt aanschaffen werkt de Wehkamp kortingscode natuurlijk ook. Bij het afrekenen dien je het volgende kortingscode te gebruiken: sint

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Wehkamp.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen