Play. van KPN vanaf vandaag beschikbaar

KPN introduceert vandaag Play, inspelend op veranderend kijkgedrag. Play combineert de meest populaire live tv-zenders met een ruim on demand aanbod van films en series in een app die beschikbaar is voor iedereen met een internetverbinding. Play heeft een introductieprijs van € 11,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. In juni werd Play gedemonstreerd en afgelopen periode is de bèta versie getest door een closed user group van zo’n 2.000 personen. De feedback die KPN heeft gekregen van deze testgroep is en wordt gebruikt bij de samenstelling van de app.

Play-van-KPN

“Ons kijkgedrag verandert. We willen steeds meer zelf bepalen waar en wanneer we televisie of series kijken. En Play geeft je deze vrijheid. Bovendien maakt Play tv-kijken persoonlijk door altijd een interessante selectie van relevante programma’s te bieden. Zo geeft de app suggesties op basis van het kijkgedrag, kunnen mensen een eigen pinboard maken met programma’s, series en films en kunnen vrienden elkaar tippen over must sees”, aldus Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

Play bevat 22 lineaire tv-zenders, HBO en HBO On Demand (on demand films, series en documentaires). De app biedt naast HBO nog meer on demand content van onder andere Comedy Central, TLC, Nickelodeon, Discovery en videoclips van Xite. Via Programma Gemist zijn uitzendingen van NPO 1,2,3 en SBS6, Net 5 en Veronica tot 7 dagen terug te zien. Daarnaast is het mogelijk om opnames in te plannen en overal in Nederland terug te kijken wanneer dat het beste uitkomt. Gecombineerd met een Google Chromecast kan bovendien alle content op een TV worden bekeken.

Play is beschikbaar voor iedereen met internet, thuis en onderweg, en voor zowel iOS als Android. En dat hoeft geen internet van KPN te zijn. Play wordt de komende tijd doorontwikkeld om bijvoorbeeld HD kwaliteit toe te voegen en een browserversie voor laptop en pc. Naast de lineaire tv-zenders en HBO zal ook een aantal nieuwe en unieke programma’s beschikbaar gemaakt worden die KPN speciaal heeft gemaakt samen met partners.

Play wordt geïntroduceerd met een speciaal introductieaanbod. Consumenten die vóór 2016 een abonnement op Play nemen, kijken de eerste maand gratis en betalen de eerste elf maanden € 11,99. Daarna zal Play € 14,99 per maand gaan kosten.

Ga naar www.playvankpn.nl voor meer informatie over Play en de beschikbare content

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen