Alle Xbox One bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels of een losse Xbox One consoles goedkoper kan kopen?

Voordat je een splinternieuwe Xbox One in huis haalt is het natuurlijk verstandig om het eerste te vergelijken, want vergelijken loont. Een losse Xbox One console kost zonder een game ongeveer 350 euro. Aan een game console zonder een game heb je natuurlijk niets aan, een nieuwe Xbox One-game zit rond de 60 euro. Als je zonder te vergelijk een Xbox One en een game zou kopen, zou je zo’n 410 euro moeten betalen.

Xbox One bundels

Microsoft en Nederlandse retailers kiezen zo af en toe om speciale Xbox One bundels samen te stellen. Deze gaan in de meeste gevallen goedkoper over de toonbank, dan dat je een losse console en een game zou kopen.

In de meeste gevallen ben je veel goedkoper als je een Xbox One bundel koopt, het spel wat je erbij krijgt moet je natuurlijk wel aanspreken. Als er echter geen game is die je leuk vindt, kan je alsnog een losse Xbox One kopen, dan kan je neuzen bij diverse retailers waar je het goedkoopste uit bent. Om je een hoop moeite te besparen hebben wij het zoek werk voor je gedaan. Hieronder hebben we alle Xbox One bundels voor je op een rijtje gezet met de bijbehorende prijzen. Als jij toevallig een shop kent waar de Xbox One of een Xbox One bundel in de aanbieding is, laat het ons weten in de reacties.

Laatst bijgewerkt op 02-10-2020

Xbox One S All-Digital Edition bundel

Xbox One S

Xbox One S + 2 controllers bundel

Xbox One X

Xbox One X Hyperspace Special Edition bundel

Xbox One X + Cyberpunk 2077 Limited Edition bundel

Xbox One S + Forza Horizon 4 bundel

Xbox One S + Minecraft bundel

Xbox One S + Roblox bundel

Xbox One S + Star Wars Jedi: Fallen Order bundel

Xbox One X + Star Wars Jedi: Fallen Order bundel

Xbox One S + Gears 5 bundel

Xbox One S + Forza Horizon 3 bundel

Xbox One S + The Division 2 bundel

Disclaimer: aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen