DriveClub Bikes vanaf nu te downloaden

Sony heeft tijdens de Paris Games Week een nieuwe dlc voor DriveClub aangekondigd. DriveClub Bikes is per direct te downloaden via het PlayStation Store.

DriveClub-Bikes

DriveClub Bikes

DriveClub Bikes is zowel standalone te koop als een DLC. Wie DriveClub heeft kan het als dlc kopen voor 14,99 euro en voor de standalone versie dient men 19,99 euro af te tikken.

De nieuwe dlc voor DriveClub bevat twaalf van de beste motoren, waaronder BMW, Ducati, Yamaha, Kawasaki, Honda en veel meer.

  • Nieuwe campagne tour: Er is een nieuwe mode gemaakt en daarnaast de nodige events om jou uiteindelijk elke motor onder controle te laten hebben.
  • Oneindig veel challanges: Je kan challenges maken en daarnaast uiteraard aan challenges meedoen van anderen.
  • Persoonlijke events: Het is mogelijk om je eigen events te maken op elke track, in elke mode en op elk gewenst tijdstip en weerconditie.
  • Multiplayer: Uiteraard heeft Driveclub Bikes ook een multiplayer om te racen tegen andere spelers wereldwijd.
  • Customisation: Het is mogelijk om je motor te personaliseren, zoals je motor een nieuwe kleurtje geven. Tevens kan je je bestuurder aanpassen met een andere helm of motorpak.
  • Clubs: Uiteraard weegt alles dat je doet in Driveclub Bikes mee in het succes van je club. Natuurlijk zijn er nieuwe rewards, accolades, aanpassingsmogelijkheden en challenges voor je Club.

UPDATE: Sony’s persconferentie tijdens Paris Games Week nu online te bekijken!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen