Samsung gaat Galaxy S7 in januari al aankondigen

Samsung presenteert al jaren nieuwe Galaxy S-smartphones tijdens Mobile World Congress in maart. Volgens het doorgaans betrouwbare website SamMobile gaat Samsung de Galaxy S7 in januari al aankondigen.

Samsung-Galaxy-S7

Het is echter niet voor het eerst dat Samsung afwijkt van het vaste patroon. Normaliter presenteert Samsung nieuwe Galaxy Note-smartphones tijdens techbeurs IFA, maar de Note 5 werd daarvoor tijdens een eigen evenement gepresenteerd.

Galaxy S7

Eerder schreven we nog over de mogelijke specificaties van de Samsung Galaxy S7. De nieuwe vlaggenschip van Samsung krijgt naar verluidt een Samsung Exynos 8890-processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz. Ook zou er een andere variant met een Snapdragon 820-processor van chipfabrikant Qualcomm komen. Hiermee wil Samsung in sommige landen specifieke mobiele netwerken ondersteunen.

De Samsung Galaxy S7 zou ook een volledige metalen behuizing krijgen. Het zou een unibody-behuizing zijn. Een unibody-behuizing houdt in dat het uit één stuk is gesneden. Dus geen meerdere delen aan elkaar vastgesoldeert. Tot slot zou de Galaxy S7 over een 20-megapixel camera beschikken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen