HTC onthult One Max met vingerafdrukscanner

Vandaag heeft HTC officieel de HTC One Max uit de doeken gedaan. De One Max is de eerste phablet smartphone van HTC. Een phablet is een kruising tussen een smartphone en een tablet. Het woord zelf is een samenvoegsel van het Engelse phone en tablet.

HTC One Max

De HTC One Max draait net als de HTC One op de snelle Quad-Core Snapdragon 600-processor, dat geklokt is op 1,7GHz. Het toestel heeft een 5,9-inch Full HD display met een resolutie van 1920×1080 pixels. Daarnaast beschikt de HTC One Max over 2GB aan werkgeheugen, standaard 16GB aan opslagruimte dat uitgebreid kan worden met een MicroSD geheugenkaarten.

Helemaal nieuw aan de HTC One Max is de vingerafdrukscanner dat aan de achterzijde van het toestel zit. Dit zal waarschijnlijk hetzelfde doel hebben als de Touch ID van de iPhone 5S.

Verder heeft de One Max een UltraPixel camera van 4-megapixels, 3300 mAh batterij en draait het op de nieuwe Android 4.3 versie.

De HTC One Max zal later deze week nog in een aantal Europese landen verkrijgbaar zijn. In Nederland zullen we nog even moeten wachten tot november. De adviesprijs van de One Max ligt op 749 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen