Nieuwe Nexus 5 te zien in video

De aankondiging van de Google Nexus 5 met Android 4.4 KitKat zal niet meer zo lang gaan duren. Na meerdere uitgelekte foto’s en een handleiding is er nu ook een video van de Nexus 5 verschenen. In de video zien we een Nexus 5 prototype dat op een bètaversie van Android 4.4 draait. De Nexus 5 is net als de Nexus 4 geproduceerd door LG.

Google Nexus 5

Google’s nieuwste smartphone de Nexus 5 is uitgebreid van alle kanten te zien. Het toestel heeft net als de Nexus 7-tablet een rubberachtige achterzijde. Aan de achterkant van het toestel staat ook nog geen Nexus 5 op, waarschijnlijk door dat het nog een prototype van het toestel is.

Ook de Android 4.4 versie in de video lijkt op een vroege bètaversie . De software in de video heeft namelijk nog de werknaam Key Lime Pie. Google heeft een aantal dagen geleden de nieuwe naam KitKat bekend gemaakt.

Als we de eerder gelekte handleiding van de Nexus 5 mogen geloven zal het een 4,95-inch Full HD scherm krijgen. Onder de motorkap een Snapdragon 800-processor dat geklokt is op 2,4GHz. Verder heeft het toestel 2GB aan werkgeheugen en aan de achterkant een 13-megapixel camera.

Naar verwachting wordt de Nexus 5 op 15 oktober samen met Android 4.4 KitKat aangekondigd.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen