Top 3: iPhone 6S (Plus) hoesjes en cases

Sinds enkele dagen is de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus officieel te koop in Nederland. De iPhone 6S (Plus) is natuurlijk een mooi, maar zeker ook een kostbaar bezit waar we nog lang van willen genieten. Om je splinternieuwe iPhone zorgeloos te kunnen blijven gebruiken, raden we je een iPhone 6S Plus hoesje aan. Er raken jaarlijks immers 30.000 smartphones onherstelbaar beschadigd.

Apple iPhone 6S

iPhone 6S hoesjes heb je in alle soorten en kleuren. Zelfs zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je hebt cases van een paar euros tot aan paar tientjes. Dan is het aan je zelf wat je ervoor over hebt en wat je ermee wilt gaan doen. Om je op een beetje op weg te helpen zetten we in dit artikel drie hoesjes op een rijtje die het waard zijn om te kopen.

Zoals we weten is het formaat van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus identiek aan zijn voorgangers. Als je een iPhone 6 of een iPhone 6 Plus in huis hebt en je bent tevreden met je oude hoesje, kan je deze gewoon weer gebruiken op je nieuwe iPhone.

#3: Olixar FlexiGrip gel case

Olixar FlexiGrip

Voor de gene die niet teveel van poespas houdt is de iPhone 6S FlexiGrip gel case van Olixar een ideale hoesje. De Olixar FlexiGrip gel case biedt superieure bescherming tegen beschadiging en dankzij een slanke pasvorm voor extra gemak. Het versterkte kader verhoogt ook aanzienlijk de grip op je gloednieuwe iPhone 6S.

Waarom kopen?

 • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Het gebruikte materiaal zorgt voor een anti-slip behuizing
 • Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe
 • Verhoogde bezel beschermt het scherm
 • Volledige toegang tot alle poorten en knoppen

De Olixar FlexiGrip gel case is verkrijgbaar via Mobilefun.nl voor 10,99 euro.

#2: Moshi SenseCover

Moshi SenseCover

De SenseCover van Moshi lijkt veel op de S-View Cover van Samsung. Net zoals de S-View cover bevat de Moshi SenseCover een uitsparing om onder meer de tijd, datum en inkomende gesprekken in een oogopslag door de cover te zien. De onderzijde van de case beschikt over een zogenoemde ’touch sensitive’, waarmee je gemakkelijk oproepen kan beantwoorden zonder de case te openen.

Waarom kopen?

 • Bekijk en reageer op inkomende oproepen en berichten.
 • Beschermd volledig scherm zonder extra bulk.
 • Magnetische sluiting
 • Duurzame constructie die eerste klasse bescherming biedt voor je iPhone 6S / 6
 • Gemaakt voor de iPhone 6S / iPhone 6S Plus

De Moshi SenseCover is verkrijgbaar via Mobilefun.nl voor 47,99 euro.

#1: Twelve South SurfacePad

Twelve South SurfacePad

De SurfacePad van Twelve South is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook uitstekende bescherming voor je splinternieuwe iPhone 6S. De SurfacePad cover is gemaakt van luxe nappaleer en is zo dun als een bankpas.

Wie zich net als mij niet wil storen aan de dikte of het gewicht van een iPhone 6S hoesje, is de Twelve South SurfacePad een ideale oplossing. De SurfacePad is niet alleen elegant, maar zo is hij ook nog eens minimaal. Met minimaal bedoel ik dat het slechts 0,3 millimeter dun is en een lichtgewicht. Dat het ook nog eens van nappaleer is is mooi meegenomen.

De SurfacePad case wikkelt zich aan de achterkant van je iPhone 6S zonder dat je het slanke design van je toestel verliest. De case heeft de nodige uitsparingen voor de camera, knopjes en aansluitingen.

Waarom kopen?

 • Verpak je iPhone 6S in een luxe nappa lederen jas
 • Bescherm je iPhone 6S tegen krassen en schrammen
 • Bekijk video’s en FaceTime met de ingebouwde standaard
 • Klikt zich stevig vast zonder plakresten

De Twelve South SurfacePad is verkrijgbaar via Mobilefun.nl voor 47,99 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen