iPhone 6S (Plus) nu ook verkrijgbaar in Nederland

Voor de iPhone fans onder ons is het een grote dag, want de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zijn vanaf vandaag officieel te koop in Nederland. Vannacht waren onder meer shops van Vodafone, KPN en de Phonehouse geopend en online retailer Typhone bezorgde vannacht de eerste iPhone 6S (Plus) exemplaren.

iPhone 6S - techmania

iPhone 6S (Plus)

Vodafone, KPN en de Phonehouse waren vannacht tussen 00:00 en 02:00 uur speciaal geopend. De providers hadden het zelfs drukker dan de Apple Store. Bij de Apple Store in Amsterdam, Den Haag en Haarlem stond vanmorgen om 08:00 uur een handjevol mensen. Terwijl het bij de providers vannacht veel meer volk over de vloer kwam.

Dit betekend echter niet dat de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus niet populair zijn. Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino heeft het online gemakt zo verbeterd dat het bijna geen zin meer heeft om uren in de rij te staan. Tenslotte krijgen de eerste kopers vandaag hun splinternieuwe iPhone gratis thuisgestuurd.

Net zoals vorig jaar organiseerde Typhone een speciale nachtlevering voor de iPhone 6S. De eerste kopers kregen hun nieuwe iPhone tussen 00:00 en 02:00 thuisbezorgd. Telecomprovider Vodafone pakte het net even iets anders aan. Zoals we weten zijn de Waddeneilanden moeilijk te bereiken en worden ze meestal overgeslagen. Vodafone heeft een koerier per bootje gestuurd naar Texel om daar ’s nachts de eerste iPhone 6S exemplaar te bezorgen. Hiervan is er ook een filmpjes van gemaakt.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen