Simyo verkoopt nog maar drie smartphones in zijn telefoonshop

Sim Only-provider Simyo heeft zijn telefoonshop vernieuwd. In de “nieuwe” shop zijn nog maar drie smartphones te koop.

Simyo-shop

Opvallend: Van 30 naar 3 smartphones

Telefoonshops lijken het grootste assortiment te hebben van alle webshops. Een grote combinatie van telefoons, accessoires en abonnementen zorgen ervoor dat het voor de klant lastig is om de juiste smartphone uit te kiezen. Veel telefoonshops gebruiken vooral technologische termen en specificaties om de producten zo interessant mogelijk te maken. De klant weet zo niet wat de praktische voor- en nadelen zijn, waardoor het er voor veel klanten er niet duidelijker op wordt. Een groot aanbod lijkt bij veel webshops prioriteit te hebben, terwijl klanten juist onafhankelijk advies willen over welke telefoon bij ze past. De klant heeft hierdoor heel veel keuze, maar ziet daardoor door de bomen het bos niet meer.

We merken dat onze klanten behoefte hebben aan duidelijk, goed en eerlijk advies. Door het ontwikkelen van een curated telefoonshop en het aanbieden van maar 3 telefoons hoopt Simyo op te vallen tussen de talloze telefoonshops die een heel breed aanbod hebben.

De drie aangeboden smartphones representeren allemaal een categorie. De beste voordelige keuze is de Microsoft Lumia 532, de meest complete keuze is de Microsoft Lumia 640 en de Huawei P8lite is de meest uitgebreide keuze. Simyo-klanten die in de telefoonshop hun smartphone kopen, ontvangen een korting van tien procent.

Nieuwsgierig geworden hoe de curated shop eruit ziet? Neem dan vooral snel een kijkje in de Simyo Telefoonshop!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen