Typhone Nachtlevering: als éérste de iPhone 6s in huis!

Apple maakte onlangs bekend dat de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus vanaf 9 oktober in onder meer Nederland verkrijgbaar zal zijn. Diverse providers en retailers beginnen vannacht om 00:01 uur met het aannemen van pre-orders.

Typhone, de grootste online telecomshop van Nederland, pakt het ook dit jaar net even iets anders aan dan dat we gewend zijn.

iPhone-6S---nachtlevering

Bij Typhone hoef je niet in een lange rij te staan. Wie de nieuwe iPhone 6S bij Typhone bestelt krijgt het namelijk op 9 oktober tussen 00:00 – 02:00 uur thuis geleverd! Aan je voordeur wel te verstaan, dankzij de unieke nachtlevering.

Waarom zou je nog in de rij willen staan als je de iPhone 6S ook op de eerste dag van levering ’s nachts in ontvangst kunt nemen bij jou aan de deur? Typhone.nl heeft speciaal voor de iPhone 6S release een supersnelle nachtlevering georganiseerd samen met hun logistieke partner AMP Logistics. Let wel op dat de supersnelle nachtlevering gelimiteerd is. Wees er snel bij!

Voor meer informatie over de iPhone 6 en iPhone 6 Plus pre-order aanbiedingen kunt u terecht op de website van Typhone.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen