Phil Spencer: “Ik hoop niet dat Virtual Reality de toekomst van gaming wordt”

Steeds meer bedrijven stappen in de wereld van virtual reality. Zo werkt onder meer Facebook, Sony, Valve en Samsung aan een eigen virtual reality headset.

Onlangs heeft de website Gamespot een interview gehouden met Microsoft’s Xbox-baas Phil Spencer. Gamespot vroeg aan Phil Spencer of hij denkt dat virtual reality de toekomst van gaming wordt. De beste man hoop echter niet dat virtual reality de enige toekomst van gaming wordt.

Microsoft-Virtual-Reality

“We hebben natuurlijk relaties met Valve en met Oculus die aan virtual reality werken, maar ik hoop echter niet dat virtual reality de enige toekomst van gaming wordt”, aldus Phil Spencer.

Phil Spencer denkt dat virtual reality geweldige ervaringen kan bieden, maar de beste man vindt het sociale aspecten van games belangrijker. “Ik vind het geweldig om games te spelen in de huiskamer met mijn kinderen. Ik vind het geweldig wanneer mensen samenkomen en zien wat er op het scherm gebeurt en lachen, dat is het plezier waar games om draaien.”

“Ik zeg niet dat dit niet in een sociale VR-omgeving kan gebeuren, maar het zou zonde zijn als gaming uiteindelijk bestaat uit mensen met een helm op, koptelefoon op, geblokkeerd van alles wat daarbuiten gebeurt.”

BronGamer

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen