Home Gaming FIFA 16 Ultimate Team: Snel FUT-coins verdienen

FIFA 16 Ultimate Team: Snel FUT-coins verdienen [Tips & Trucs]

0

FIFA 16 is sinds gisteren verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 en PC. Eén van de populairste modi in FIFA 16 is zonder twijfel de Ultimate Team-modus.

FIFA 16 – Snel FUT-munten verdienen

Je zal het ongetwijfeld hebben gemerkt dat goeie spelers momenteel veelte duur zijn. Dit heeft onder meer te maken dat FIFA 16 nog vrij nieuw is en iedereen wil zo snel mogelijk geld verdienen. Ook zijn er nog beperkt zeldzame kaarten, waardoor de prijzen de pan uit schieten.

Je hebt diverse manieren om munten te verdienen in FUT 16. Je kan bijvoorbeeld opzoek gaan naar koopjes en deze weer met winst verkopen, het nadeel hiervan is dat je veel werk moet verrichten. Zo moet je de verkoopprijzen continue in de gaten houden en telkens maar bieden voor de beste prijs. Dit is natuurlijk erg tijdrovend. Het kan veel makkelijker!

Het kan veel makkelijker en simpeler! Omdat FIFA 16 nog nieuw is is er voldoende goedkope hertel-kaartjes. Als je een hoop herstel-kaartjes voor ongeveer 200/250 koopt kan je deze in de avonduren voor minimaal 600 coins verkopen.

De truc om snel en zonder risico veel geld te verdienen is goedkoop in te kopen. Volg de onderstaande stappen om snel FUT-coins te verdienen!

Snel geld verdienen in FIFA 16 Ultimate Team

Om aan de slag te gaan heb je wel beetje FUT 16-coins nodig. Met dit geld gaan we zo veel mogelijk herstel-kaartjes kopen. Ga naar Transfermarkt > Verbruiksitem zoeken.

Bij Max. Nu Kopen voer je 250 in, bij Type selecteer je Herstel en bij Niveau Goud. Druk nu op Zoeken.

Je zal nu een hele rij herstel-kaartjes zien die bedoeld zijn voor het hoofd. Deze hebben wij niet nodig, we gaan voor de Herstel – Alle blessures kaartjes.

Probeer zoveel mogelijk kaartjes te kopen voor ongeveer 250 coins. Met de verkoop van deze kaartjes kan je minimaal 100% verdienen. Koop zoveel mogelijk kaartjes in.

In de middaguren kan je de Herstel-kaartjes voor minimaal 500 FUT-coins verkopen. In de avonduren kan je er veel meer voor terugkrijgen.

Als je veel vrienden hebt die FIFA 16 spelen, kan je het nog slimmer aanpakken. Je kan namelijk met z’n alle afspreken om de Herstel-kaartjes tegelijk te verkopen. Je spreekt dan een tijdstip af om de kaartjes te koop te zetten. Als je bijvoorbeeld met 10 vrienden tegelijk een kaartje voor 1000 FUT-coins plaatst, ieder speler plaatst dan 30 kaartjes. Er zullen dan 300 kaartjes tegelijk te koop staan op dat tijdstip. Dit betekend dat 30 pagina’s achterelkaar hetzelfde prijs hebben.

Mensen zijn dan noodgedwongen om de gevraagde coins te betalen. Hoe meer mensen dit tegelijk doen des te meer winst je in een korte periode kan maken.

[table id=21 /]

Mobiele versie afsluiten