Samsung Galaxy S7 komt in twee smaken

Volgens bronnen van het doorgaans betrouwbare website SamMobile komt de Samsung Galaxy S7 net zoals zijn voorganger in twee smaken. Het Zuid-Koreaanse tech-giant zou een standaard model met een plat scherm en een variant met gebogen randen willen uitbrengen.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Dit heeft Samsung eerder ook toegepast bij de standaard Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge waarbij het scherm om de randen heen is gebogen. Beide modellen zouden komen in ieder geval naar Canada, China, Europa, Zuid-Korea en de VS.

Galaxy S7 specs

Eerder schreven we nog over de mogelijke specificaties van de Samsung Galaxy S7. De nieuwe vlaggenschip van Samsung krijgt naar verluidt een Samsung Exynos 8890-processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz. Ook zou er een andere variant met een Snapdragon 820-processor van chipfabrikant Qualcomm komen. Hiermee wil Samsung in sommige landen specifieke mobiele netwerken ondersteunen.

De Samsung Galaxy S7 zou ook een volledige metalen behuizing krijgen. Het zou een unibody-behuizing zijn. Een unibody-behuizing houdt in dat het uit één stuk is gesneden. Dus geen meerdere delen aan elkaar vastgesoldeert. Tot slot zou de Galaxy S7 over een 20-megapixel camera beschikken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen